Nieuwsbrief

Najaar 2018

Beste docenten en ouders/verzorgers,

Heeft uw kind een vmbo-advies en bent u op zoek naar een middelbare school? Heeft u al eens aan het Clusius Heerhugowaard gedacht? Wij zijn een kleinschalige school voor alle vmbo-leerwegen. In deze nieuwsbrief vindt u de informatie- en oriƫntatiemomenten die wij dit schooljaar organiseren voor u en uw kind/leerlingen uit groep 7 & 8.

15-01 Ouderinformatieavond

Ouders, verzorgers en leerkrachten van het basisonderwijs kunnen zich aanmelden voor onze ouderinformatieavond. Tijdens de avond vertellen wij over de school en ons onderwijs. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Vrij Groen

Wij bieden op onze school niet alleen regulier vmbo aan, maar ook Vrij Groen. Dit is een speciale vrijeschoolstroom die wij in samenwerking met de Adriaan Roland Holstschool ontwikkelen. Vrij Groen is gericht op creativiteit, zelfontplooiing, leren en inspireren. Met Vrij Groen willen we de kijk van de leerling op de maatschappij nog meer ontwikkelen, zodat de leerling ook leert wat hij/zij daar aan kan bijdragen.

Wij kennen al onze leerlingen en zij kennen ons. Daardoor kunnen we snel inspelen op de (leer)behoeften van uw kind en het allerbeste in hem/haar naar boven halen. Met en dankzij onze betrokkenheid brengen we ieder jaar al onze leerlingen een stapje dichterbij de toekomst van hun dromen. Met een vmbo-diploma voor kader, basis, gemengd of theoretisch op zak en de herinnering aan een fijne schooltijd.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.clusius.nl/vestigingen/heerhugowaard

Deimoslaan 11, 1702 CK Heerhugowaard