GROENDAG CLUSIUS - WOENSDAG 6 FEBRUARI 2019

Kennis, contacten en inspiratie zijn de kernbegrippen van de Groendag Clusius, een dag voor een ieder die werkzaam is in de groenvoorzienings- en hoveniersbranche. Clusius College nodigt u daarom van harte uit om deel te nemen.


Het thema voor deze Groendag is geïnspireerd op de mooie, maar warme en droge zomer van 2018; Weer of Geen Weer, Groen & Klimaat. Het veranderende klimaat brengt allerlei kansen en bedreigingen voor het groen en de sector als geheel met zich mee. Hier willen we tijdens de komende Groendag op inspelen.


Workshops en vakbeurs
Er worden 26 workshops aangeboden, waarvan u er 4 kunt volgen. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met meer dan 30 standhouders over de nieuwste trends en ontwikkelingen van de groene sector. Natuurlijk is het bezoek aan de Groendag Clusius ook een goed moment om collega’s te ontmoeten en te netwerken.


Verlenging Bewijs van bekwaamheid gewasbescherming

Er is op deze dag gelegenheid om uw Bewijs van bekwaamheid Uitvoeren of Bedrijfsvoeren gewasbescherming te verlengen. Het volgen van 3 workshops met de vermelding ‘’LV’’ geldt als één kennisbijeenkomst in het thema Teelt. De meerkosten voor registratie hiervan bedragen € 29,00.


ETW-hercertificeringspunten

Het is op deze dag ook mogelijk om punten te behalen voor de ETW-hercertificering (European Tree Worker). De workshops die dat betreft, zijn aangegeven met ETW. Elke workshop telt als 1 punt. De meerkosten voor de registratie hiervan bedragen € 19,00, ongeacht het aantal ETW-workshops dat u volgt.

De workshops met vermelding ‘’LV” of ‘’ETW’’ kunt u ook gewoon volgen als u ze niet voor verlenging of ETW-punten laat meetellen, er zijn dan uiteraard ook geen meerkosten aan verbonden.


Aanmelden
De inhoud van de workshops, de aanwezige standhouders en meer informatie over Groendag Clusius 2019 kunt u hier vinden. Indien u zich aanmeldt vóór 8 januari 2019, kost het u slechts € 89,- i.p.v. € 99,-.

Graag tot ziens op 6 februari!