image
image
image

GROENDAG CLUSIUS - WOENSDAG 2 FEBRUARI 2022

Na een jaar waarin bijna niets kon doorgaan kijken we weer vol vertrouwen uit naar de periode die voor ons ligt. En zo ook naar de komende Groendag. De voorbereidingen voor deze dag zijn alweer van start gegaan. De komende editie staat gepland op woensdag 2 februari 2022 in Hoorn. Werken in de groenvoorziening is heel aantrekkelijk en spannend. Het gaat over meer dan alleen planten en bestraten, het gaat over het leven zelf! Kortom: groen is sexy! Daarom hebben we dit jaar gekozen voor het thema: 50 tinten groen. Hoe kunnen we het imago van groen verbeteren? Hoe maken we Nederland groener, duurzamer en aantrekkelijker? Juist nu is de verbinding met het groen in de omgeving extra belangrijk! Hier willen we tijdens de komende Groendag op inspelen. Workshops

Ook dit jaar zullen we een programma samenstellen van een 30-tal workshops waarbij bovenstaand thema centaal zal staan. Zodra het programma bekend is kunt u dit vinden op deze website.

Vakbeurs Op de vakbeurs vindt u diverse stands met de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Tussen de workshops door is er voldoende tijd om een kijkje te nemen en om uw collega's uit het werkveld te spreken.

Workshops ETW/LV Voor licentieverleningen en ETW-hercertificeringspunten bieden wij diverse workshops aan. Zodra het programma bekend is ontvangt krijgt u bericht en de mogelijkheid tot inschrijven.

Voor vragen of overleg kunt u contact opnemen met Miranda Hogervorst, Theo Luijendijk of projectleider Ryanne Sandstra (groendag@clusius.nl). Met vriendelijke groet, Organisatie Clusius Groendag Team Tuin, Park en Landschap Clusius College

Hieronder een impressie van de Groendag 2020