Nieuwsbrief

september 2018

Beste docenten en ouders/verzorgers,

Heeft uw kind een vmbo-advies en bent u op zoek naar een middelbare school? Heeft u al eens aan het Clusius Grootebroek gedacht? Wij zijn een kleinschalige school voor alle vmbo-leerwegen. In deze nieuwsbrief vindt u de informatie- en ori├źntatiemomenten die wij dit schooljaar organiseren voor u en uw kind/leerlingen uit groep 7 & 8.

21-11 Ouderinformatieavond

Ouders, verzorgers en leerkrachten van het basisonderwijs kunnen zich aanmelden voor onze ouderinformatieavond. Tijdens de avond vertellen wij over de school en ons onderwijs. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Doe-middagen

Op het Clusius geven we dezelfde vakken als op andere vmbo-scholen. Maar onze leerlingen krijgen daarnaast praktijkvakken uit de groene sector, zoals: Dierverzorging, Plantenteelt en Techniek. Tijdens een doe-middag kunnen geïnteresseerde leerlingen kennis maken met onze doe-vakken. Via onderstaande button kan de leerling zich aanmelden voor een doe-middag en opgeven welke twee vakken hij/zij wil volgen.

Wij kennen al onze leerlingen en zij kennen ons. Daardoor kunnen we snel inspelen op de (leer)behoeften van uw kind en het allerbeste in hem/haar naar boven halen. Met en dankzij onze betrokkenheid en Westfriese nuchterheid brengen we ieder jaar al onze leerlingen een stapje dichterbij de toekomst van hun dromen. Met een vmbo-diploma voor kader, basis, gemengd of theoretisch op zak en de herinnering aan een fijne schooltijd.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.clusius.nl/vestigingen/grootebroek

Clusius College, Elzenlaan 2, 1613 VP Grootebroek