Keuzedelen Leerjaar 1

Keuzedeel Digitale Vaardigheden
Niveau 3/4

In het keuzedeel staan de kennis, vaardigheden en competenties die je nodig hebt bij je toekomstige beroep centraal, ongeacht de software, de vorm van verwerking en de werkwijze. Het keuzedeel bestaat uit drie modules van elk 80 studiebelastingsuren. Je krijgt een paar uren per week les en daarnaast werk je veel zelfstandig. Je leert werken in programma's als Office, Word, Excel, Powerpoint, Access en met internetapplicaties zoals e-mail en social media. Naast de opdrachten in de les zullen er opdrachten zijn die je in een beroepssetting kunt uitvoeren. 


Het examen

Het examen bestaat uit een kennis- en vaardigheidsexamen dat je maakt op de computer. 


Welke informatie heb je nog meer nodig? 

Het keuzedeel digitale vaardigheden volg je geheel online. Het wordt aangeraden om dit keuzedeel op een Windows Laptop te volgen en dus niet op een Apple computer of tablet. Alle studenten van het Clusius College kunnen gratis het benodigde Office-pakket downloaden.


Het keuzedeel (lesmateriaal digitale vaardigheden) kost 72,00 euro. Als je kiest voor dit keuzedeel ben je verplicht om het lesmateriaal voordat de eerste les begint bij de uitgever aan te schaffen en te betalen via iDeal.


Keuze maken? Klik op het icoon!