DOEN


Weet jij wat het Clusius College allemaal te bieden heeft? In de categorie Doen! worden workshops aangeboden waarbij je lekker aan de slag gaat. De faciliteiten hebben we in huis en nu kun jij als medewerker hier een keer gebruik van maken. Tegelijkertijd maak je op die manier kennis met onderdelen van onze mbo-opleidingen.

PERSOONLIJKE GROEI


Het Clusius College stimuleert medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Niet alleen op inhoud maar ook om te groeien en te ontspannen. In de categorie Persoonlijke groei worden workshops aangeboden als timemanagement, Rust in je kop en nog vele anderen. 

ONDERWIJS


Eén ding is zeker, het onderwijs is altijd in beweging! Binnen onze organisatie gebeuren er mooie dingen. De Clusiusbrede Studiedag biedt de mogelijkheid om dit met elkaar te delen. Denk aan methodes over gedifferentieerd lesgeven, bewegend onderwijs, hoe om te gaan met jongeren met burn-outs en mediawijsheid. 

TECHNOLOGIE


Technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren enorme impact gehad op onze samenleving en op ons onderwijs. Daarbij komt dat de groene sector één van de meest innovatieve sectoren ter wereld is. Zo maakt Virtual Reality het mogelij​k om een 3D-wereld te simuleren die ons helemaal omsluit en zijn 3d printers en drones niet meer weg te denken.